Idősgondozás Motiváció SzolgáltatásokKapcsolat

Motiváció

Az idősgondozó gondozási, házi ápolási motivációjáról.

Motivációs indíttatás

Tisztelt Érdeklődő!

Jelenleg itthon vagyok, teljes erőmmel a háztartás vezetésével foglalkozom és várom, hogy  levehessem válláról szeretett  hozzátartózója gondozásának, ápolásának terhét.
Az idősek, elesettek felé megnyilvánuló empátiától, segítőkészségtől vezérelve, de természetesen megélhetési lehetőségként is tekintve, keresek idősgondozói munkát.

Legutóbb Férjem Édesanyját ápoltam, aki mozgásában korlátozott, demens, súlyos, önellátásra segítséggel semKép - teher súlya altt megroskadt ember. képes betegként kiemelt ápolást igényelt.

Előző években szintén közeli hozzátartozóinkat gondoztam. 
A közelmúltban idős, beteg, súlyosan demens Édesanyámat, korábban pedig Párom agyvérzés következtében részben mozgásképtelenné vált, állandó és tartós ápolásra szoruló Édesapját.

Időközben, néhány éves kitérőt tettem, külföldön, Ausztriában és Németországban vállaltam idősgondozási, házi betegápolási munkát.

Szakirányú iskolai végzettséggel ugyan nem rendelkezem, de mindig vonzódtam, érdeklődéssel fordultam az egészségügyi hivatások felé, és amint lehetőségem nyílt ECC vizsgát tettem. 
Megszereztem az Európai Gondozási Tanúsítványt, amely belépű szintű képzést, alap képesítést jelent az egységes európai szociális gondozási képzési rendszerbe illeszkedve.

Úgy érzem, hogy az elmúlt évek során sikerült olyan ápolási, gondozási tudást, gyakorlati tapasztalatot szereznem, amelyet hasznosítani tudok a hozzátartozók és ápolásra, gondozásra szoruló szeretteik, valamint saját  elvárásaimnak is megfelelve.

Bízom abban, hogy a weblapon közzétett információk és dokumentumok meggyőzik Önt idősgondozási, házi betegápolási alkalmasságomról. Keressen, hogy ez irányú készségeimet személyesen is bizonyítani tudjam.

Várva megkeresését:

Tóth Ferenc Istvánné

Eladó családi ház Bács-Kiskun megye, Hercegszántó.